Fushë Kosovë - Apollonia Blloku A26

Posedonë mbi 150 banesa, që nga 51m² deri në 111m². Komplekset kanë hyrje të ndara, parkingje funksionale, kopshtë për fëmijë dhe një qendër tregtare. Projekti përfundon më 30.06-08.2012

NTN Tregtia klientëve të vetë ju ofron shitjen e banesave me kredi për 5 vite pa KAMATE, 30% paguhet në momentin e kontraktimit ndërsa 70% ndahet në këste mujore deri me 31 dhjetor 2015.

Çmimi neto për m² Kati I, II 650€. Kati III, IV, 600€ Kati V, VI, VII 550€

Për kompaninë TREGTIA

Jetoni një jetë të përkryer

NTN Tregtia është kompani me traditë dhe përvojë të gjatë në industrinë e ndërtimit (lider për Kosovë) e cila me stafin e vet profesional arrin të ekzekutoj 40.000m² deri 60.000m² projekte në...më shumë